úterý 6. srpna 2013

PO: volno
ÚT: 8 km UnL, trail přes Erbenku. Vyběhla jsem v půl deváté s tím, že ještě přeci nebude takové horko, chyba lávky. Do pěti minut jsem byla komplet mokrá. V Sosnové často vybíhám i před polednem, jenže tam celou cestu pobíhám pod korunami stromů podél řeky, tady je většina mé trasy na přímém slunku. Bez vody a v žáru jsem se skutečně trápila. Žaludek se mi taky vzepřel a při každém pokusu o zrychlení mi poslal varovný signál, že je připraven  poslat moje ranní kafe a půlku rohlíku zpět do světa. Holt někdy to prostě nevyjde.
ST: nemoc
ČT: nemoc
PÁ: 13 km Sosnová, trail skrz Peklo. Ulovila jsem svoji druhou kešku, ta myšlenka běhat za poklady v krabičkách mě docela zaujala. Jinak stále marod, ale když musíš, tak musíš.
SO: 11 km Sosnová, trail do Okřešic a dál.
NE: Kanoe, Ploučnice! Letos nám bohužel nevyšel s dětskama cyklisticko-vodácký kurz, ale na vodu jsem se prostě dostat chtěla, takže jsem uspořádala menší akcičku pro rodinu a nejbližší. Strašná sranda, když jedna polovina sedí v lodi poprvé v životě a ta druhá umí jen pozici háčka. O vtipné okamžiky skutečně nebyla nouze, viz. foto :-D
Manuál pro zkušené borce.... aneb, jak si mění pozice skuteční profíci
Sejdeme se v křoví

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 komentáře:

ryba řekl(a)...

A s takovým žaludkem mám běhat velké objemy, žádná sranda že? Ale už mu někdy povídám a slibuji dobroty, aby nezlobil. :)

wuxi řekl(a)...

No, nakonec se ukázalo, že ten žaludek a všechno to okolo byl důsledek něčeho jiného... zlobí mě zase tak trochu ledviny. Ale díky tomu vedru jsem získala představu, jak vám asi bylo na 24h. Děs! Kdybych si měla povídat se svým žaludkem, tak bych ho naopak konejšila tím, že se o něj začnu pěkně starat a plnit ho kvalitní a zdravou stravou (místo těch blafů, kterých se mu nyní dostává) :-D.